Desfundare cu jet de înaltă presiune

Noi suntem aici pentru tine, 0737 056 080

Desfundare canalizare

o modalitate eficientă de curăţare a canalelor de scurgere si a retelelor de conducte prin folosirea apei. Este o metodă care provine din industria minieră. Motivul principal pentru folosirea jetului de apa de înaltă presiune, este faptul că este o metoda eficienta si ecologica la desfundarea conductelor de canalizare.

Care este avantajul?

Dupa cum spune deviza firmei nostre (impreuna pentru un mediu mai curat), folosim această metodă care oferă cea mai ECOLOGICA tehnica disponibila. Ea utilizeaza apa, mai degrabă decât substante chimice pentru a desprinde dopurile (mizeria) acumulata in interiorul conductelor si care formeaza blocaje si implicit neplaceri..

Free HTML5 by FreeHTML5.co

Ne deplasam in judetul Timis si judetele invecinate

Noi suntem aici pentru tine, 0737 056 080

Free HTML5 Bootstrap Template

Desfundari conducte

instalatii de apa

desfundari scurgeri chiuvete/cazi; desfundari sisteme de scurgere la bai separatoare namoluri namoluri de la statiile de epurare namoluri de la spalatoriile auto.


Free HTML5 Bootstrap Template

vidanjare fose septice

Toalete ecologice

Vidanjare reziduri menajere; fose septice,decantatoare (wc); Vidanjare instalatii de pre-epurare; Vidanjare decantatoare spalatorii auto; Vidanjare separatoare grasimi; Vidanjare separatoare de apa/ulei;

Free HTML5 Bootstrap Template

Desfundari canalizari

persoane fizice si institutii

Decolmatarea si desfundarea conductelor de canalizare; decantoarele instalatiilor de spalatorii auto; instalatii de epurare; Denisipare; Decolmatare; separatoare de grasimi;

Dacă aveți nevoie de serviciile noastre, contactați-ne.
0737 056 080

servicii de calitate la preturi mici

Servicii non-stop!

Oferim un serviciu de 24 de ore pentru clienții noștri, acționăm rapid și eficient. Dacă aveți nevoie de serviciile noastre, contactați-ne.

  • Profesionalism
  • Calitate
  • Seriozitate
  • Preturi competitive